Blijven oefenen

Het is belangrijk dat je kind, na afronding van de cursus, de aangeleerde vaardigheden blijft oefenen. Zorg ervoor dat je kindje geen zwembandjes draagt, dit stimuleert namelijk de verticale positie in het water terwijl je kind juist horizontaal heeft leren zwemmen en drijven!


Blijven Drijven biedt diverse opties voor vervolglessen. Je kiest voor privéles, groepsles of vrij zwemmen. Ouders krijgen aan het einde van de cursus basisvaardigheden aangereikt om het zwemmen en drijven van je kind te onderhouden zodat je ook zelfstandig samen kunt zwemmen.

  • Privéles

30 minuten privéles waarbij de reeds aangeleerde zwem-en drijfvaardigheden worden geperfectioneerd. In overleg kan een dag en tijdstip worden gekozen.
Tarief € 77,50,- per les.

Groepsles met maximaal 10 ouders/verzorgers in het water onder begeleiding van een instructeur. Samen 30 minuten afwisselende oefeningen en liedjes zingen. Deze groepsles boek je via de website van Kenamju en is ook geschikt voor kinderen die nog geen privélessen hebben gevolgd. Het lesschema en meer informatie vind je HIER.
Tarief € 10,00 per les per kind (ouder gratis).

Zwem-drijf-zwem is een uitgebreid en uniek programma voor het aanleren van zwem-en drijfvaardigheden. De allerbeste bescherming voor je kind ben jezelf. Deze lessen zijn slechts het begin van een leven lang plezier en veiligheid in en rond het water. Blijven oefenen is essentieel voor het behouden en verbeteren van de vaardigheden. Daarom vind je HIER zwemtips voor ouders om samen met je kind te zwemmen.

Home (English)

Lesaanbod

Lesaanbod