Over Blijven Drijven

Blijven Drijven voorziet in de meest veilige en effectieve overlevings-zwemlessen die beschikbaar zijn voor kinderen van 0 tot 6 jaar. Door dagelijkse één-op-één training leert je kind overlevingsvaardigheden in het water. Zeker in een waterland als Nederland, een must voor elk kind en de geruststelling voor iedere ouder. Dé perfecte voorbereiding voor een leven lang plezier in en rondom het water.

Instructie

Instructies worden gegeven door Linde, oprichter en eigenaar van Blijven Drijven. Linde heeft in Colorado, Amerika de intensieve instructeurs opleiding gevolgd bij het toonaangevende zweminstituut Infant Aquatics. Het zwem-drijf-zwem programma is in Amerika al 50 jaar een begrip. Er zijn diverse opleidingsinstituten verspreid over diverse staten. Linde heeft na internationaal onderzoek, heel bewust gekozen voor het opleidingstraject in Colorado vanwege de hoge kwaliteit standaarden, ervaring en persoonlijke aandacht. Oprichter en instructeur Judy Heumann en haar dochter Kyla Blum hebben Linde voor meer dan 180 uur één-op-één getraind en 34 kinderen in 6 weken succesvol overlevingsvaardigheden aangeleerd. Een unieke ervaring én uitdaging waarbij, vriendelijkheid, vertrouwen en veiligheid centraal staan!


Linde geeft in Haarlem en omgeving, persoonlijke zwemtraining waarbij cruciale overlevingsvaardigheden worden aangeleerd en plezier in en rondom het water belangrijk zijn.

Foto en video

Ken je het programma? Het is dé beste voorbereiding om je kind op een veilige manier kennis te laten maken met water. Kom nu in actie. Een zelfredzaam kind in het water: dat is plezier!

Home (English)

Lesaanbod

Lesaanbod